Blog

Fotograferen door een glazen bol

Fotograferen door een glazen bol

Fotograferen door een glazen bol is helemaal “hot” zo las ik op het internet. Dat kan ik me goed voorstellen omdat er prachtige effecten bereikt kunnen worden. Hierbij presenteer ik mijn allereerste bol foto, en een beetje reclame voor een stevige bier!

RUN!

RUN!

RUN! is een korte film over iemand die op de vlucht is door een onverklaarbaar iets, iets dat overal is. RUN! (ook op behoorlijkinventief.nl)

Foto en video

Foto en video

Als eerste officieel bericht plaats ik hier een foto en filmpje: Deze foto is genomen in de vroege ochtend in Waren Duitsland. Het was een zeer indrukwekkende zonsopkomst met de eerste vorst van het jaar en de ochtend nevel. Een video waar mijn naam uit een blok hout tevoorschijn komt. Dankzij een tutorial op YouTube gemaakt met Blender. Cool!

Hallo wereld.

Hallo wereld.

Op mijn 40e verjaardag pas ik deze website aan. Grandioos! Het is niet makkelijk om een website te hebben als je te kritisch bent over het uiterlijk en inhoud. Maar je weet wat ze zeggen: “het leven begint op je 40e” Zo oud is de website natuurlijk niet maar het is een mooi moment voor een geheel nieuwe start! Zoals te lezen is zal deze website voornamelijk foto’s en video’s gaan tonen. Mooie en minder mooie, waarvan ik denk dat…

Read More Read More